logo-detouree

Verhuizingen en liftingen zonder zorgen 

Verhuistips

Dankzij onze tips verloopt uw verhuis vlekkeloos!

1.   Pak elke kamer afzonderlijk in en nummer de dozen. Vermeld op de dozen waar ze moeten gezet worden in de nieuwe woonst.

2.   Probeer de doorgang voor de verhuizers vrij te houden. Stapel uw dozen tegen de kant aan een muur, zet geen kasten of zetels in het midden van een ruimte.

3.   Houd de venster waar de verhuislift tegen aan leunt vrij, zodat de verhuizer de meubels gemakkelijk kan hanteren bij het op- of aftillen.

4.   Maak uw verhuizer op waardevolle spullen attent.

5.   Begin ruim op tijd, bv. pak elke dag al enkele dozen in.

6.   Probeer de dozen niet te zwaar te maken. Hoe zwaarder de voorwerpen, hoe kleiner de doos moet zijn.

7.   Wikkel glaswerk, kopjes en borden apart in papier en steek ze in (kleine) dozen. Gebruik kledij of handdoeken om ze tegen schokken te beschermen. De zwaardere spullen, zoals borden,moeten onderaan in een doos. Zet zeer breekbaar glaswerk, zoals wijnglazen, rechtop in de doos. Duidt aan op de dozen dat er breekbare spullen in zitten.

8.   Verpak waardevolle elektronische apparaten in hun originele verpakking, indien u deze nog heeft. Gebruik anders dozen en doe hier beschermende vulling in. Indien dit niet het geval is, mogen de verhuizers weigeren deze te verhuizen of gebeurt vervoer op eigen risico.

alles goed inpakken voor meubelbewaring_1
homepagina_01
Opbouwlift
WP_20140805_11_01_46_Pro